Testimoni Eumora Classic Facial Bar

ASSALAMUALAIKUM...

Pejam celik pejam celik, sekarang dah masuk bulan Ogos dah. Bermakna tinggal beberapa hari je lagi untuk Husein teruskan membawa diri ke negara orang. Tapi sebelum tu, Husein selalu je mengalami perubahan pada kulit muka kebelakangan ni. Nak kata Husein ada alergik, takde pulak.. semua Husein boleh tibai… belacan, tempoyak, budu… fuhhh, sedap yang amat.

Salah satu cara untuk Husein menjaga kulit muka adalah menggunakan sabun muka Eumora Facial Bar. Ingat perempuan je ke yang jaga muka, lelaki pun kena jaga la. First time bila nampak sabun muka ni terasa macam dah tak sabar nak cuba sebab jenama sabun muka ni famous kot…. Sebab sabun ni pernah viral dan memang terbukti berkesan
Gambar ihsan daripada Hubsch Jess Baby
Lepas Husein gunakan sabun pencuci muka ni:
Lebih licin – Kulit muka rasa lebih licin daripada biasa.
Lebih lembut – tetiba kulit muka rasa macam kulit muka baby. Lembut je.. walhal pakai sabun ni je pun
Liang roma/pori lebih kecil – yang ni memang terbukti jelas nampak bila dah lepas guna.
Tiada kesan sampingan – Lepas dah lama pakai sabun ni, Alhamdulillah takde kesan negatif yang menunjukkan kulit muka Husein ni rosak dan tak sesuai.

Sabun EUMORA merupakan sabun ALL IN ONE yang memang ajaib. Hanya 3 minit sahaja korang akan dapat melihat perubahannya. 30 minit wajah anda akan bertambah cantik dan berseri. EUMORA adalah 100% semulajadi.Bar Rawatan kulit yang mengandungi MOOR yang hebat dan mikroalga yang dihidrat (H-ma), dihasilkan serta 100% diimport dari eropah.
Muka nak cari gadoh. Patut la bad mood semacam je.. rupanya tak guna Eumora lagi.

Cara Menggunakan Eumora Facial Bar

1) Basahkan tangan anda dengan air bersih kemudian gosokkan sabun muka Eumora Facial Bar ini pada tapak tangan anda.
2) Seterusnya sapukan ke muka dan gosok secara perlahan.
3) Biarkan selama 3 minit dan
4) bilas muka anda dengan air bersih. Senang je kan!!
Selepas menggunakan Eumora Facial Bar
Berminat nak mencuba?
Untuk maklumat lanjut
Email: ask.eumora@gmail.com

1 ulasan:

Dikuasakan oleh Blogger.